Kişinin duyguları, bildikleri ile ters orantılıdır. ne kadar az bilirsen o kadar çok kafan kızar. b.russel
Kenan Erzurum
Kenan Erzurum

Düşünmek

Yorum

Düşünmek

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

Okunma

Düşünmek

Düşünmek

Bazan kendi varligimda eririm,
Bazan yokluk alir beni içine,
Birakir kendimi daliveririm,
Girerim o anda binbir biçime.

Bakarim çevreme dört yan dört duvar,
Geceleri sarar ateş çemberi,
Beynim sanki bende bir ocak yeri,
Nedir içindeki, başimda ne var?

Bir cevap ararim fakat nafile,
Uyku tutmaz artik, geceler bitmez.
Neden, nasil, niye geldim bu hale?
Atamam bunlari, hiç biri gitmez.

Çözülse bilmece akmasa zaman,
Bu sirri bana da açsaniz dostlar...
Yalvaririm nolur koşun ha aman,
Ansizin duruyor bütün saatler!!!



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Düşünmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşünmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Düşünmek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL