Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
yalnıztepe
yalnıztepe

Eski bir hüzün

Yorum

Eski bir hüzün

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

827

Okunma

Eski bir hüzün

Doruklarda akşam geç olur
gök yüzüne baktıkça
uzaklaşıyor çoçukluğumuzun,
hatıraları,
oyuncakları,misketler,lunaparklar
yaşamak hala bahar tazeliğinde,
yüreğimizde,
ölüme yaklaştıkça


bir eski hüzündür maziyi hatırlatırlatan
her akşam söylediğimiz eski şarkı
aynı nakarat
zamanın tik-takları arasında
taze bir nefesdi aldığımız
dağlarımızda,ovalarımızda
bir kıvılcım gibi tutuştururdu yüreğimizi

karanlık basmazsa ansızın şehri
çoçukluğumun hatıraları tazeyse,
hala masallarda
yitip bitirdiğimiz nenir?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eski bir hüzün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eski bir hüzün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Eski bir hüzün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL