Gerçeği bilenler ile onu sevenler hiçbir zaman eşit değildirler. confucius
Şaban Aktaş (Homerotik)
Şaban Aktaş (Homerotik)
VİP ÜYE

BOĞAZ KÖPRÜLERİ

Yorum

BOĞAZ KÖPRÜLERİ

4

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

1098

Okunma

BOĞAZ KÖPRÜLERİ

BOĞAZ KÖPRÜLERİ





Kaç köprü var ise boğazda
Asya’dan Avrupa’ya
Avrupa’dan Asya’ya,
Ne farkeder ki
Adı şu olmuş, bu olmuş
Aynı olunca işlevi,
Üstünde trafik
Altından su(?)
Çift yönlü akar mı akar
Ne değişir;
Görün işte resim,
Değişen sadece isim,
Hepsi bir boğazdan geçiyor!



Şaban AKTAŞ
20.02.2012

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Boğaz köprüleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boğaz köprüleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BOĞAZ KÖPRÜLERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gelmeyenvuslat
gelmeyenvuslat, @gelmeyenvuslat
21.2.2012 01:48:33
YAPTIRANLARI ÖLÜMSÜZLEŞTİRİYOR YA İŞTE ÜSTADIM,BU AKIN OLDUKCA KÖPRÜLER YETMEYECEK GALİBA .DUYGULARINZA SAĞLIK TEBRİKLERİMLE SELAM SAYGILAR.
Ali Ekber Hırlak
Ali Ekber Hırlak, @aliekberhirlak
20.2.2012 22:47:26
her zaman farklılığın konuşuyor dizelerde,sevgilerimle....
mete75
mete75, @mete75
20.2.2012 22:13:35


Kaç köprü var ise boğazda
Asya’dan Avrupa’ya
Avrupa’dan Asya’ya,
Ne farkeder ki
Aynı olduktan sonra işlevi
Çift yön trafik
Akar mı akar;
Adı şu olmuş, bu olmuş
Ne değişir
Görün işte resim;
Değişen sadece isim,
Hepsi bir boğazdan geçiyor!



Şaban AKTAŞ
20.02.2012



Üstadım özlü bir şiir olmuş, İstanbul güzellikleri doyumsuz ançak iki köprüde yetmiyor çile olmuş trafik yaşayanlara Allah sabır versin selamlar. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek Ankara yolculuğu kadar sürüyor, yaşamak her geçen gün zorlaşıyor.



mete75 tarafından 2/20/2012 10:46:16 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL