Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Melik Haker
Melik Haker

Lâl Geceler

Yorum

Lâl Geceler

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1345

Okunma

Lâl Geceler

Lâl Geceler

Sessizden kalkar içimden bir duyuş
Yıldızlardan bir kapı açar
Kapat ne varsa burdan
Yerden bayağı olan
Aç pürü pak bir sayfa daha
Yıldızlar kadar güzel
Gece gibi örten beni
Bir yumuşak name ver
Bak gece dönüyor
Gündüze yeniden.

Eğil gül
Değsin ellerine
Baharlar saklı yüreğinde
Sessiz bir tohumun beklemesi
Toprak gibi
Su gibi
Yaşam fışkırıyor her zaman
Bereket mi
Rahmet mi
İşte sende
Neyi bekler ki insan
Yüreğine inmiş Rabbinden binbir kelam
Oku
Sevgiden Yaratan Rabbin adına ki
O Seni hiç terketmedi.

(Ocak 2012 İstanbul)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Lâl geceler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lâl geceler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Lâl Geceler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL