Her güçlük, içinde aynı büyüklükte veya daha büyük bir faydanın tohumunu barındırır. napoleon hill
hüseyin adem tülüce
hüseyin adem tülüce

Yalnızlar Şehri

Yorum

Yalnızlar Şehri

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1019

Okunma

Yalnızlar Şehri



Yolculuk var yalnızların şehrine
Hüzünleri yüreklerini pare pare etmişlerin yanına
Yok sayılan,hiçliğin toprağına gömülen sevdalıların yanıbaşına
Ellerimi onların ellerinde büyütüyorum
Sokuluyorum sükunetin denizine
Buluyorum meçhul sözcükler
Karşılığı ve anlamı olamayan bakışlar
Uzanıyor öte insanlıklara

Yangın yeri olmuş ruhum
Caddelerde büyük büyük adımlar atıyorum sevincime ve nefretime…
Vuruyorum kendim sandığım kendimi cadde başında
Sertleşiyor ve katılaşıyor ben denilen yabancı
Yalnızların şehrine gidiyorum

Hüseyin Adem Tülüce

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalnızlar şehri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlar şehri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalnızlar Şehri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
31.12.2011 17:18:12
emeğine saglık dost kelem inşallah gittiğin şehirde ruhun un yanğını söner dileklerimle
yeni yılınız kutlu olsun
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL