Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
Önder Deniz ÇAVUŞLAR
Önder Deniz ÇAVUŞLAR

İstasyon Saatleri

Yorum

İstasyon Saatleri

( 6 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1588

Okunma

İstasyon Saatleri

İstasyon Saatleri

her istasyonda takılı saatlere
baktıkça,

el sallayacak aşıklar
ardından bırakıp gittikleri,
ayrılık masallarına..

ne çok ölü var diyecekler
raylarda.

hiç bir kazada adı geçmiyor
üstelik,
terk edilenlerin kayıtlarda...

adı unutulan,
kim bilir kaç maktul var...

sol yanından vurulmuş
vedalara gömülü,
aşkların mezarlarında...

ÖDÇ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

İstasyon saatleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İstasyon saatleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İstasyon Saatleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL