İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
moral34
moral34

Bayram ve Çocuk

Yorum

Bayram ve Çocuk

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1233

Okunma

Bayram ve Çocuk

Bayramlıklarını yatağının başucuna koyup
sabaha uyanan çocuklara bıraktım yüreğimi
O heyecan orada kaldı
ve o çocuksu telaş...
Çok zamandır öpmedim o mübarek elleri
ve unuttum çocuk gibi sevilmeleri
Dünya koşturuyor
ve bedenim eskiyor yavaş yavaş
Şimdi inceden bir ’sen’ kokuyor
terleyen avucumda
ve çocuksu bir acı var
her bayram başucumda...


’Bayramın Kutlu Olsun Baba’



Mehmet Salih Oral

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bayram ve çocuk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bayram ve çocuk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bayram ve Çocuk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL