Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
VATAN BAYRAKTAR
VATAN BAYRAKTAR

BEKLERİM SENİ

Yorum

BEKLERİM SENİ

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1312

Okunma

BEKLERİM SENİ

BEKLERİM SENİ

Hem uzak, hem de yasaksın bana.
Aşkına mahkum olmuş deli gibiyim.
Geçen yıllar şahidım olsun ki,
Seni senden çok seven biriyim.

Umudum tükenmedi,bekleyeceğim.
Seni Tanrıya şikayet etmeyeceğim.
Falıma kim çıkarsa çıksın,
İnan senden başkasını sevmeyeceğim.

Kanıma girdin, hemde canıma.
Son dileğim nedir diye sorsalar bana,
Senden evvel ölürsem eğer,
Ne olur senide gömsünler benim yanıma..

VATAN BAYRAKTAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Beklerim seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beklerim seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEKLERİM SENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nagihann
Nagihann, @nagihann
24.10.2011 13:14:35
5 puan verdi
Kanıma girdin hemde canıma
Son dileğim nedir diye sorsalar bana
Senden evvel ölürsem eğer
Ne olur senide gömsünler benim yanıma

VATAN BAYRAKTAR

bence hayattayken birlikte olun :)
ne öyle sus pus yanyana ...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL