Tutkulu her askın sonu acıyla hüsranla biter. Dil lal olur. Kelimeler ağızdan kaçarcasına dökülür. Yüreğin yetmez bu acıyı anlatmaya. Dilsiz olursun. Yüreğinin yetmediği yerde susarsın. İçin yanar yıkılırsın. Buna aşk denir işte. Masum saf bir aşkın sonu ölümle sonlanır.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
bir şiirimde benim vardı dil ile ilgili sözlerinizi okuyunca o geldi aklıma şöle devam ediyordu ...
söz etmeye geldimi senden .. kelama kilit vurur dil ... başka söze geldimi bülbül gibi şakırda .. ismini duyunca uysal bir kedi olur dil .. yüreğine sağlık şair
Tutkulu her askın sonu acıyla hüsranla biter. Dil lal olur. Kelimeler ağızdan kaçarcasına dökülür. Yüreğin yetmez bu acıyı anlatmaya. Dilsiz olursun. Yüreğinin yetmediği yerde susarsın. İçin yanar yıkılırsın. Buna aşk denir işte. Masum saf bir aşkın sonu ölümle sonlanır.
kısa öz ama derin anlam taşıyan dizelerde aşkın malesef olası sonucunu dile getirmişsiniz yürekten kutlarım selamlar saygılar
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.