Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
firaribirdeli
firaribirdeli
@firaribirdeli

Sen!

16 Ağustos 2011 Salı
Yorum
Şiirgram

Sen!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

726

Okunma

Sen!

uzaktaydın hep
yakındaymış gibi sevdim
biletsiz kaçak bindiğim trenlerde bile seni düşündüm
ne yangın yerindeydim, ne soğukta,ne varlık içinde, ne yoklukta
Sendeydim...

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cihangirorkun
cihangirorkun, @cihangirorkun
16.8.2011 19:29:36
tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.