Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
Nâz Revâ Nur
Nâz Revâ Nur

**s/öz söylemeye..

Yorum

**s/öz söylemeye..

( 4 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1089

Okunma

**s/öz söylemeye..

**s/öz söylemeye..

Sâir zamanların kaydı düşük
şikest harfler sancılanır
şerhâ şerhâ dudak ötelenir
söz kâfuru mesâbesinde
kâtiplik avam

lâf ı güzâf yekünü
alev anahtâr

tut ki semâ dönmeye
mihr ü mâh sönmeye
felekler yanmaya

kıyâmete kaç var?

cennete misli gün/âh
günâha misli hâr...

yâ Gafur !
yâ Gaffâr!


/,

N.R.N.


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

**s/öz söylemeye.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz **s/öz söylemeye.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
**s/öz söylemeye.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ALGINN
ALGINN, @alginn
16.7.2011 18:01:15
5 puan verdi
oof...

laf ı güzaf yekünü
alev anahtar

tut ki sema dönmeye
mihr ü mah sönmeye
felekler yanmaya

kıyamete kaç var?

cennete misli günah
günaha misli har...

ya Gafur !
ya Gaffar!


mevla sizi sevdikleriyle beraber kılsın
saygımla...
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
16.7.2011 17:58:18
emeğine yüreğine sağlık güzeldi........
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL