Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
Selver Metin
Selver Metin

Yıldız Kaçkını

Yorum

Yıldız Kaçkını

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

941

Okunma

Yıldız Kaçkını

Yıldız Kaçkını



Sema bir yıldız kazanı
Galaksiler buharı
Ben sevdim hazanı
Beklerken baharı

Güneş tortulu beyaz
Yıldız kaçkını tutkun
Işık suya Allah yaz
Düşünceleri yutkun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yıldız kaçkını Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıldız kaçkını şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yıldız Kaçkını şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
kadiryeter
kadiryeter, @kadiryeter
8.7.2011 22:45:33

Çekirdek dolu... bu çivitten fidân; fidânından da ağaç olur...

Selâm ederim.

Kadir Yeter.
08.7.2011- TRBZON.
w.edebiyatdefteri.com/siir/489730/yildiz-kackin
yasindadaş Yıldız Kaçkını



© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL