Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ilhami gül
ilhami gül

gül yüzler

Yorum

gül yüzler

( 4 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2460

Okunma

gül yüzler

gül yüzler

gülmeyi unutmuş
ağlamayı bilmez
dikenli bakışların
esiri gül yüzler

İlhami Gül

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Gül yüzler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül yüzler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gül yüzler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Filiz Şahin.
Filiz Şahin., @filizsahin-
27.9.2012 21:12:03
Allah gülmekten ayırmasın ancak dizleriniz içimde acı yeşertti Rabbim çocuklarımızı her türlü şerden korusun
gülkurusu
gülkurusu, @gulkurusu
29.6.2011 22:25:38
5 puan verdi
:)
Ümid Harun
Ümid Harun , @umidharun
17.5.2011 16:20:22
güzel dizelerdi .
tebrikler selamlar.
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
16.5.2011 17:32:52
5 puan verdi
gülmeyi unutmuş
ağlamayı bilmez
dikenli bakışların
esiri gül yüzler

O gülmeyi unutmuş yüzleri Allahım güldürsün arkadaşım...........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL