İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
 kasırga sessiz
kasırga sessiz

GÜLÜYORUM

Yorum

GÜLÜYORUM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1130

Okunma

GÜLÜYORUM

GÜLÜYORUM


Gülüyorum başardığım için gülüyorum
mutluyum bu kadar zorlukların
ardından...
sevinçliyim çünkü başardım
ölüiken dirilmeyi
sürünürken uçmayı
cahilken arif olmayı

mutluyum gülüyorum çünkü
hayallerimi başardım
olamazken oldurdum
yapamazken yaptım
çünkü tek ihtiyacım olanı aldım
yani kendime güvenmeyi

diridim işte,uçuyorum
arifim,güçlüyüm çünkü
umudumu hiç kaybetmedim
arkadaş...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gülüyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülüyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLÜYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bekir yavuz
Bekir yavuz, @bekir-yavuz
14.5.2011 13:29:02
5 puan verdi
hoş geldin aramıza.kutlarım yazan yüreğini.tebriklerim yürekten saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL