Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
cigara
cigara

EDİLGEN ŞİİR

Yorum

EDİLGEN ŞİİR

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

3,0

Puan

1503

Okunma

EDİLGEN ŞİİR

Yalnızlığın ardında sperm kokan orospular,
kaygan kaldırımlarda yumruklar sert dedi…
çok sert!
sert olacak tabii yer altı edebiyatının alt metni,
boş yaşanmışlıklardır suratımda 50cc

Dostoyevski kalınlığında,
reklam kokan organlar!

Hindistan’da yaşasaydım sana tapardım ‘ihtimal’
kalın duvarlar...
yılgın duvarlar var belki aramızda,
varoş kızgınlığı, saat 02.00 sularında

kızıl gözler ardına saklanmış
utancın o mağrur hezimeti
sensiz yaşanmışlıklar suratımda atom etkisi

kusura bakma sevgilim yalnızlıkla oldu!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

50% (1)

1.0

50% (1)

Edilgen şiir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Edilgen şiir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EDİLGEN ŞİİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kul-Çerçi
Kul-Çerçi, @kul-cerci
1.5.2011 17:52:11
5 puan verdi
yüreğiniz var olsun hocam

yüreğinize kaleminize sağlık
şair-i lale
şair-i lale, @sair-ilale
1.5.2011 15:28:01
Toplumsal yergilerin olduğu bir şiir
lakin küfürleri hoş görmüyorum...
Esen kalın
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL