Aşk cennetin dilinden bize kalan yegane hatıradır. -- bulor
serdarname
serdarname
@serdarname

Sevişmelerim

9 Nisan 2011 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

Sevişmelerim

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1223

Okunma

Sevişmelerim

Sevişmelerim

Bir düştü oysa tutkum
ona sarılıp sabaha kadar sevişmekti
ve sonra avazım çıktığı kadar bağırmak
herşeye inat seni arzuluyorum demekti

düşümdeki aydınlık bana ihanet edip
karanlığının vahşi kollarına attı kendini
halbuki arzum karanlık değil,sevgim vahşi değildi

cennetten çaldığın bir elma gibiydi
taze ve yedikçe tükenmeyecek
tükenmedikçe arzulayacaktın.

Şuan bir sokak fahişesi gibi
tanımadığım,kokusunu ilk duyduğum bedenlerin ıslaklığındayım

Aradıklarım kaybettiklerim değil
arzuladığımdır
kayıp gitmekte olan ben değil,ruhum değil
sevişmelerimdir...

Serdar ÖZDEMİR
08 Nisan 2011/Cuma
Saat:22:18

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevişmelerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevişmelerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevişmelerim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kayıkçı ve deniz
kayıkçı ve deniz, @kayikcivedeniz
9.4.2011 12:57:27
güzeldi;
lakin insanın kaybettiği herşey kendinindir,
aradıkları ise olmasını istediği........

saygılar............
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.