Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
MASUM SESSİZLİK
MASUM SESSİZLİK

eskiye dair 2

Yorum

eskiye dair 2

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1566

Okunma

eskiye dair 2

EY ŞAİR YÜREĞİM
KİM ÇALMADAN GİRDİ AŞK KAPINDAN ,
SÖYLE SÖYLE DE BİLEYİM.
BAHSET BANA ESRARINDAN.

...BİR ZAMANLAR ÜMİT YETİŞTİRİRKEN
AŞK BAHÇENDE DURMADAN
SÖYLE SÖYLE DE BİLEYİM.
KİM KOPARDI ONU DALINDAN.

H.AYDOĞDU ( GÖNÜL DEFTERİNDEN)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eskiye dair 2 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eskiye dair 2 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
eskiye dair 2 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ydmtd
ydmtd, @ydmtd
13.3.2011 11:41:09
dizelerinizle şenlendi pazar sabahı...

güzel akıcı bir şiirdi.

tebrikler

saygı ile
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL