Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
Gürsoy Solmaz
Gürsoy Solmaz

Kayakçılara

Yorum

Kayakçılara

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1945

Okunma

Kayakçılara


Kış Olimpiyatlarının ülkemizde yapıldığı bu günlerde



Beyaz bir sineden boylu boyunca,
Kayıver, yuvarlan heyecanlıdır..
Uçuver bıkmadan, eğlen doymadan
Zirveler tipili, kar, boranlıdır...

Dalgalı duygular kaynarcasına...
Bitmesin istersin aylarcasına...
Yamaçtan yamaca kayıver, sına...
Sanılır bu menzil, çok varanlıdır...

Üşümez, bunalır sıcak nefesle...
Sevecen olmalı diye herkesle...
Düşünür, yaşarsın o zan, o sesle...
Dost olan insanlar, hep yarenlidir...

Karlar katmer, inci ve de sim gibi...
Aranır bir zaman, bir mevsim gibi...
Hevesler artırır hevesim gibi...
Bu yüzden duygular, heyelanlıdır...

Gürsoy Solmaz







Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kayakçılara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kayakçılara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kayakçılara şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kul-Çerçi
Kul-Çerçi, @kul-cerci
7.2.2011 08:06:47
5 puan verdi


yüreğiniz var olsun hocam


© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL