Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
Talat Özgen
Talat Özgen

Derinden

Yorum

Derinden

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

853

Okunma

Derinden


Yüzüm gülsede
Icim kan agliyor
Söyliyem hic kimseye
Derdimde nedir?

Siziyorsa göz yaslari
Dayanmiyor demek yürek
Kapali kapilar arkasinda
Tutmaya yok ki gerek

Birak olurlarsa olsunlar sel
Rahatlasin gönül
Baska carem varmi ki?
El kapmis coktan el

Karanlik tek siginagim
Sensizlikten kacar iken
O zaman hissediyorum
Yanlizligi ta derinden

Kiyametler kopuyor
Hisler alemimde
Senin günahin ne ki?
Engel olacagim gülüsüne

(Berlin,11.05.2009)


Talat Özgen


(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Derinden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Derinden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Derinden şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kul-Çerçi
Kul-Çerçi, @kul-cerci
27.1.2011 08:39:18


yüreğine kalemine sağlık abim

© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL