İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu
AşıkMizani
AşıkMizani

xxx

Yorum

xxx

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

782

Okunma

xxx

xxx

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Xxx Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Xxx şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
xxx şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yakuti
Yakuti, @yakuti
6.8.2007 17:11:00
Geldi artık uyanmanın zamanı,
Kalk ta, kararını veriver gitsin.
Gerçekleri gölgeleyen dumanı,
Kasvetli ufkundan sürüver gitsin.

İşte hecenin üstadı nede güzel anlatmış
Okurken hayran oldum şiirde ki asalete
tebrikler hocam selam ve sevgimle
ilhamiarslantas
ilhamiarslantas, @ilhamiarslantas
6.8.2007 17:10:42
AL ELİNE ŞU DÜZENİN ERKİNİ
BOŞ BIRAKMA SAKIN OLA TERKİNİ
YAPTIKLARI ŞU TARİHİN ÇİRKİNİ
GEL DE ŞU AMPÜLÜ KIRIVER GİTSİN

TEBRİKLER BVE BAŞARILAR
EMEĞİNE SAĞLIK
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
6.8.2007 15:30:37
Beğeni:
0
Okunma:
782
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL