Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
kalenderkehribar
kalenderkehribar

RUHUMA UZANAN YOL

Yorum

RUHUMA UZANAN YOL

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

733

Okunma

RUHUMA UZANAN YOL


KOCAMAN DAĞLARI AŞTIM KİMİ ZAMAN
O DAĞ Kİ BAHAR YAĞMURLARINDA KAYGAN
BİR KISA ÖMÜR GEÇTİ SAYGIN
FIRTINALARA TESLİM OLAN KIŞA OLMADIM YAKIN

GECENİN SABAHINDA GÖZLERİMDEN SU SERPİLDİ KİMİ ZAMAN
O SU Kİ İÇİMDEKİ AŞK ATEŞİNİ SÖNDÜREMEDİ O AN
GİZLİ BİR AŞKIN SARMAŞIĞINDA YAKALANDIM DALGIN
RUHUM İÇTEN İÇE ZARAR GÖRMEYE BAŞLAYINCA OLDU DARGIN...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ruhuma uzanan yol Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ruhuma uzanan yol şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
RUHUMA UZANAN YOL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
seyfi betik
seyfi betik, @seyfibetik
11.1.2011 19:12:34
sayfanızda güzel bir şiir okudum kutlarım saygılar
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
10.1.2011 18:58:33
Beğeni:
0
Okunma:
733
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL