Hayat tramvay gibidir... tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. camillo sbarbaro
yusufay
yusufay

aydın amcama

Yorum

aydın amcama

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1602

Okunma

aydın amcama

aydın amcama

puro kokardı amca
yedi renk gömleğin.

ütüsüz yakan;
hayata başkaldırındı.

bir kupa kızı
...mest ederdi bizi
birde elmalı nargilemiz

resmedilmekten kaçanlardık
elimizde negatifler
banyo yaptırıdık son karelere

aşk kokardın sen amca
muhabbet, vefa
sevgiyi sulardı dalgın gözlerimiz
enginin uçsuzluğunda.

koca yürekli adam
var mıydı böyle bırakıp da
GİTMEK...

^^yusuf@y^^
-aydın amcama-

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aydın amcama Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aydın amcama şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aydın amcama şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL