Bencil kimse devamlı kendi çıkarını düşündüğü için başkalarını düşünmeye ayıracak vakti yoktur.
Ahmet-Emin
Ahmet-Emin
@ahmet-emin

UNUTURDUM

25 Kasım 2010 Perşembe
Yorum
Şiirgram

UNUTURDUM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1002

Okunma

UNUTURDUM


Unuturdum derdimi yüzüne bakinca
simdi boynu bükük kaldim tek basima

Bak Askim hep agaclar yapraksiz kalmis
güllere baktigimda sararip solmus

Senin hasretinden boynum bükülmüs
gülemiyorum Askim hasretin varken

Sorulursa Askim seviyordum dermisin
bir zamanlar onunla mutluydum dermisin

Seni nasil ararim bilemezsin
rüyalarimda olsun göreyim Sevgilim

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Unuturdum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unuturdum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTURDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
25.11.2010 16:11:48
Beğeni:
0
İzlenme:
1002
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.