Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
kestelli
kestelli

BEN...

Yorum

BEN...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1176

Okunma

BEN...

Ben yazarım,
Ben okurum,
Ben söylerim,
Ben dinlerim.
Dünya bir han,
Ben bir yolcu.
Kah giderim,
Kah dururum.
Dünya kazan,
Ben bir kepçe.
Boş doldurur,
Boş içerim.
Taş atarım,
Kısa düşer,
Ömür biter,
Ben biterim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ph
Phyzc, @phyzc
27.7.2007 16:53:53
kel başa şimşir tarak
bu ayakyarı artık bırak
ne işin var diskoryumda
yanında bir kız sarımtırak
ayrını yok içmeye
atla gidersin çeşmeye
bu ne perhiz what is this
aman kestelle cant touch this
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL