Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. (mark twain)
DUYGUSAL ÇOCUK
DUYGUSAL ÇOCUK

SONBAHAR GECESİ

Yorum

SONBAHAR GECESİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1708

Okunma

SONBAHAR GECESİ

SONBAHAR GECESİ

Bir sonbahar gecesinde sevdim seni
Ağaçlar usul usul yapraklarını döküyordu
Yatağıma uzanmış gözlerimi tavana diktiğimde
Bir sarı hüzün gibi kayboluyordun
Dışarıdan yerleri delen yağmurun sesi gelirken
Gönlümde tarifi imkânsız bahar yaşıyordum
Ve ben sana bir sonbahar gecesinde âşık oluyordum

Üstümü ıslatan çiğ taneleri arasında
Aşkı bulmanın heyecanını yaşarken
Farkına varıyordum çocukluktan kurtulmanın
Sonra sen benim ilk göz ağrım oluyordun
İlk defa yaşıyordum tarifsiz duyguları
Ve ben sana bir sonbahar gecesinde âşık oluyordum.

Dışarıda yoğun bir hüzün dalgası vardı
Ve bir bir ölüyordu yapraklar
Hafifliyordu ağaçların etekleri
Sular yeniden çoğalmanın keyfini çıkartıyordu
Yüreğim ilkbaharın yeşillikleri arasında donup kalmıştı sanki
Ve ben sana bir sonbahar gecesinde aşık oluyordum…



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sonbahar gecesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonbahar gecesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SONBAHAR GECESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL