Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
Ozanca
Ozanca

SENDEN KALAN İZLER

Yorum

SENDEN KALAN İZLER

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1001

Okunma

SENDEN KALAN İZLER





Senden geriye kalan tek hatıra,
Her gün
Gözlerimin önünden
Yıldız gibi kayıp giden
Yıllara direnen düşlerin…

Seni arıyorum
Senden kalan izlerde…
Sensiz geçen yılların hüznünü yaşayarak
Hiç bitmeyecekmiş gibi görünen
Yolculuğun belirsiz ufkunda…

Unutturur bana yalnızlığımı
Kulaklarımda yankılanan sesin,
Beni terk etmeyen düşlerin,
Hasatsız mevsime doğru
Süren yolculuğun gizemi…

Yaşama bağlıyor beni
Vuslata doğru uçuşup giden yılların yalnızlığı,
Ölümün gölgesinden uzakta…
Ve
Yaşam yolculuğunda
Hüznün koynunda büyüyen sevgimiz…


Bayram Ali Bayram

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Senden kalan izler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senden kalan izler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENDEN KALAN İZLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kehya
kehya, @kehya
13.7.2007 09:47:09
Hiç bitmeyecekmiş gibi görünen
Yolculuğun belirsiz ufkunda…

Çok güzeldi... Tez zamanda bulman dileğiyle.

Selamlar, saygılar sunarım.
DoraBlack
DoraBlack, @dorablack
13.7.2007 09:36:24
Ve
Yaşam yolculuğunda
Hüznün koynunda büyüyen sevgimiz…


Tebrik ediyorum...derinden etkiledi şiiriniz beni..
saygılarımla..
sarp
sarp, @sarp
12.7.2007 11:53:01
Yaşama bağlıyor beni
Vuslata doğru uçuşup giden yılların yalnızlığı,
Ölümün gölgesinden uzakta…
Ve
Yaşam yolculuğunda
Hüznün koynunda büyüyen sevgimiz…

Tebrikler...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL