Yine bu günlerde, Sıkıldı canım Esti acı poyraz, Yıkıldı hanım Dertler gelip girdi, Sızılar yanım Kalkmaya mecalim, Kalmadı dostlar.
Öyle bir dertmişki, Kalmadı derman TA Ezelden beri, Yazılmış ferman Azrail peşimde, Vermiyor aman Uyku yok gözümde, Vekildi zaman.
Zehir oldu bana, Şu tatlı aşım Gelipte geçiyor, Sayılı yaşım SEFİL OSMAN-İyim, Cansız naaşım Mezarım başına, Dikildi taşım.
SEFİL OSMAN-İ.
Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Duydum ki Osmani yorgunum diyor Ayağa kalkmaya mecali yokmuş Bir kaşı karaya vurgunum diyor Deli poyraz esmiş dertleri çokmuş
Derdine bir türlü bumamış derman Çünkü ezelinden yazılmış ferman Azrail peşinde oda bir kirman Uykulu gözlerle son defa bakmış
Tadı yok ağzının zehr olmuş aşı Benden bile küçük ellibir yaşı Hazırmış şimdiden mezarın taşı Vah benim gardaşım hayattan bıkmış
Lüzumsuz bu Osman gardaştır sana Hakkı zor ödenir dostluktan yana Veda eder mi ki bu koca hana Derdi var besbelli canın çok sıkmış........Deyivedim bende gari İRTİCALEN
Kutlarım güzel eserini değerli dost
Kalemine,yüreğine,ömrüne bereket
Selam,saygı,dua ve muhabbetle
ASIKLUZUMSUZ tarafından 8/2/2010 8:24:09 PM zamanında düzenlenmiştir.
ASIKLUZUMSUZ tarafından 8/2/2010 8:26:15 PM zamanında düzenlenmiştir.
ASIKLUZUMSUZ tarafından 8/2/2010 9:05:21 PM zamanında düzenlenmiştir.
Merhaba değerli can şair dostum.Yazmış olduğun dizeler bir harikaydı,Eline yüreğine vede kalemine sağlık.Ne yapalım gardaş içimizden geldiği gibi vede yaşadıklarımı kaleme alıp derdimizi ahvalimizi anlatmaya çalışıyorum.Beğenmenize çok sevindim.Saygı ve selamlarımla ALLAH,a Emanet ol.
Merhaba değerli can şair dostum.Yazmış olduğun dizeler bir harikaydı,Eline yüreğine vede kalemine sağlık.Ne yapalım gardaş içimizden geldiği gibi vede yaşadıklarımı kaleme alıp derdimizi ahvalimizi anlatmaya çalışıyorum.Beğenmenize çok sevindim.Saygı ve selamlarımla ALLAH,a Emanet ol.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.