Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
si
sifla

OLAN BİZE OLMAKTA

Yorum

OLAN BİZE OLMAKTA

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1002

Okunma

OLAN BİZE OLMAKTA


UYAN BE GÖZLERİM UYKUDAN UYAN
DİKTİLER SENİ DE TEPEM ÜSTÜNE
AKIL ALGI KAYBEDİP DE BEY OLAN
AKLIEVVELLERİN KULU EYLEME


ÜMMETTİK HANİ BİZ BAŞIMIZ HOCAN
YOKSUL OLDUK JİPLERİNLE ISLANAN
YAZIK BİZE VAH BİZE ÜMİT OLAN
AKLIEVVELERİN KULU EYLEME

İŞÇİ MEMUR OLDU DAİMİ YANAN
HANİ YOKSULUN HALİNİ ANLAYAN
NERDE KALDI AHDE VEFA SÖZ EDEN
AKLIEVVELERİN KULU EYLEME

DİN DEYİP DE SÖMÜRÜYÜ HAK SAYAN
FAKİR HALKI KÖLE EDEN YOK BİLEN
GÜN GEÇTİKÇE GÖBEĞİNİ KAŞIYAN
AKLIEVVELLERİN KULU EYLEME

BİAT KÜLTÜRÜNÜ SİNEYE KAZAN
SÖMÜRÜ DÜZENİ AKLI YOK SAYAN
DİN İMAN DEYİP DE HALKI ALDATAN
AKLIEVVELLERİN KULU EYLEME

AÇILIM DEYİP DE HALKI ALDATAN
KÜRTÜ LAZI ALEVİYİ YARATAN
SEVGİ KÜLTÜRÜDEN HİÇ SÖZ ETMEYEN
AKLIEVVELERİN KULU EYLEME

AŞIK DERVİŞ DER Kİ SÖZÜM HAK BİLİN
DÜNYA FANİ SONUNU DA DÜŞÜNÜN
ŞAN ŞÖHRETE PARAYA DA ALDANAN
AKLIEVVELLERİN KULU EYLEME

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Olan bize olmakta Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olan bize olmakta şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OLAN BİZE OLMAKTA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
flycan57
flycan57, @flycan57
17.7.2010 00:06:00
5 puan verdi
ÜMMETTİK HANİ BİZ BAŞIMIZ HOCAN
YOKSUL OLDUK JİPLERİNLE ISLANAN
YAZIK BİZE VAH BİZE ÜMİT OLAN
AKLIEVVELERİN KULU EYLEME



AKLIEVVELERİN KULU EYLEME.............amin diyorum..hemde yürekten..ne hallere geldik..malum..çok güzeldi..dizeleriniz..herşeyi açıklamışsınız..sağolsun yüreğiniz..saygılar..
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
16.7.2010 23:43:55
5 puan verdi
Nice insan vardırki aşık derviş gibi düşünür, düşünmeyenlerin ise aşığın şu dizelerini okuyarak doğru yolu bulmaları ders almaları mümkündür.Zira gidiş gidiş değildir.Bu ülkenin sağ duyulu insanları bu gidişe mutlaka dur demelidir söylenecek başka bir şey yok şiirinde aşık şair söylenecekleri söylemiş kutlarım değerli şair kardeşimi, puanım tam.Yunus diyarından selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL