Bilge sözler şeker kamışına benzer; ne kadar emsen de tadı tükenmez. (afrika atasözü)
şinasierdemoğlu
şinasierdemoğlu

YAŞAR AMA...

Yorum

YAŞAR AMA...

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1089

Okunma

YAŞAR AMA...


Ve duruş davranış bilinç yürüyüş
Nasıl tanımlasam ben yaşlılığı
Kâh normlar içinde kâh normun dışı
Yaşar ama, farklı yaşar yaşamı

Yaşanan zamanın posası yokken
Yansımış yüzüne yaşadıkları
Yaşamın ruh hali yüze çökerken
Dalar geçmişine, o yorgun yaşlı


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yaşar ama... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşar ama... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAŞAR AMA... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Genç Ozan
Genç Ozan, @gencozan
17.6.2010 01:33:00
5 puan verdi
Yaşanan zamanın posası yokken
Yansımış yüzüne yaşadıkları
Yaşamın ruh hali yüze çökerken
Dalar geçmişine, o yorgun yaşlı

Saygıdeğer Şinasi Hocam
Kaleminizi ve duyarlı yüreğinizi
Canı gönülden kutlarım..
Saygı selamlarımla......
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL