Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Muhammed_Candemir
Muhammed_Candemir

GİDECEĞİM

Yorum

GİDECEĞİM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

983

Okunma

GİDECEĞİM

GİDECEĞİM

Beni çağırıyor artık yoldaşlarım
Gövdesi kopmuş ağaçların altında
Yaşamaya doymadığım ömrü atıp
Gideceğim can dostlarımın yanına

Seslerini duyuyorum dalga dalga
Su dökülüyor ağaçların dalından
Işıklar yanıp sönüyor biliyorum
İşte oradalar! Neden göremiyorum?

Biliyorum tüm korkularım bitecek
Senide çıkartıp atacaklar benden
Sol yanım senin ellerine düşecek
Nefesim düşecek sonra sol elinden

Yorgun yoldaşlarım beni çağırıyor
Görmediğim beyaz renkli takımları
Giyineceğim artık vakit geliyor
Ve gideceğim ağaçların üstüne

Muhammed CANDEMİR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gideceğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gideceğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİDECEĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
frezya...
frezya..., @frezya---
9.2.2012 12:50:54
gideceğiz
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL