Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. (mark twain)
Mailis Nalars
Mailis Nalars

Darbe

Yorum

Darbe

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1145

Okunma

Darbe

Bir baltaya sap olamayacak niceler,
saplara balta oldu
ve doğradı insanlığı.

Hüzün notalı özgürlük türküleri ile göbek atanın,
kelepçeli şakşaklığının
ceremesini ruhu çeker.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Darbe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Darbe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Darbe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Davidoff
Davidoff, @davidoff
23.1.2010 11:24:51
5 puan verdi
ama SAPSIZ BALTALARIN,doğranmışlıklarını nedense hep SAPI OLMAYAN BALTALAR ÇEKTİLER :(
umut kuru
umut kuru, @websayfa
23.1.2010 10:30:25
Kısa şiir Harika uzunlukla anlamdırılmış.Üstüne bir kitap yazılabilir...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL