İyi bir kitap, başka hiçbir şekilde giremeyeceğimiz bir dünyaya girmemizi sağlayan bir sihirli halıdır. caroline gordon
naci.naci
naci.naci

hatırla beni

Yorum

hatırla beni

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1042

Okunma

hatırla beni


elleri cebinde yanlız dolaşan
kadere küsmüş hali perişan
özlemlere sarılıp sessizce ağlayan
bir aşık görürsen hatırla beni



arka sokakların loş ışıklarında
sevgi yağmurlarının bir damlasında
yaşadığın ömrün her dakikasında
küf tutmuş albümlerde hatırla beni



hayata gülmeyen hergün ağlayan
dermansız aşk yarasına derman arayan
üzeri dikenli otlar bağlayan
bir mezar görürsen hatırla beni




suat DEMİRBAŞA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hatırla beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hatırla beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hatırla beni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ey
eymamati, @eymamati
30.1.2010 00:14:55
5 puan verdi
Hayata gülmeyen, hergün ağlayan
Dermansız aşk yarasına derman arayan

Bravo Suat bey çok güzel olmuş inanınki sözlerinizle derman oldunuz
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL