"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
mertmertcan
mertmertcan

DAWMAN BENİM-6

Yorum

DAWMAN BENİM-6

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1544

Okunma

DAWMAN  BENİM-6

DAWMAN BENİM-6

Darda kaldım hasret çektim
Sıkıntım var çok sabrettim
Seni sana tercih ettim
Sorma artık dawman benim

Hiç bitmiyorsa detlerim
Kışta hep üşür ellerim
uykumu savuran yellerin
Beni söyler dawman benim

Kabristanda hep dolandım
Baharda birden solandım
Sen belki büyük yalandın
Gerçek olan dawman benim

Memleketim benim hataydır
Bilmemki sen neredesin
Yokluğun benim yaramdır
Sana yakın DAWMAN benim

Yolum haktır gitmem gerek
Ölüm ani bilmek gerek
Cihan duysun demem gerek
Ölüme galip DAWMAN benim

MEHMET PEHLİVAN(14/01/2010) İSPİR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dawman benim-6 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dawman benim-6 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAWMAN BENİM-6 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL