Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
Bünyamin Boy
Bünyamin Boy

Sevgide Gurur Olmaz

Yorum

Sevgide Gurur Olmaz

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1624

Okunma

Sevgide Gurur Olmaz

Sevgide Gurur Olmaz

Gururun oldugu yerde,sevgi......
sevginin oldugu yerde,gurur olmaz
hicran atesi alev...alev... yakarken.
Sevdiginle vuslat,onursuzluk sayılmaz.

Sevgilim gönül,söz dinlemez,
fermanı hiç tanımaz,
sevildigini bile bile sevgili,
sevenini bekletmez.

Eminse kendi sevgisinden,
canan,maşukuna döner...
Gece,gündüz onun için farketmez.
Seven iki yüregi...inim...inim inletmez...!

08.Eylül.2007

Bünyamin Boy

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevgide gurur olmaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgide gurur olmaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgide Gurur Olmaz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Elif Masal
Elif Masal, @elif-masal
4.11.2009 10:54:45
sevgide gurur olmaz deriz ama hepde gurur eder ve bitiririz...

güzeldi..
selamlar efendim..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL