Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
faruk tabak
faruk tabak

TAN AĞARIRKEN

Yorum

TAN AĞARIRKEN

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1363

Okunma

TAN AĞARIRKEN

Dağlara korkuluk sağnağı
sıcaktı
gün boyunca tepeler
alnına güneş batmış
ipsiz koşumları
daha yerinde
can damarları
tutulmuş
nasipsiz
her kuş gibi ömrünü tamamlayan
uçamaz

Direnci yok
tanıyor mu
gözleri kan
tutulur dorukta şimdi
atları mı salarlar
ruhumun yamacına dilsiz
hoyrat umutlar ayaklanır
tan ağarırken
odamda bir başına.


FARUK TABAK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tan ağarırken Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tan ağarırken şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TAN AĞARIRKEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sahra
sahra, @sahra
12.10.2009 14:52:20
5 puan verdi
betimlemeler şiiri hareketlendirmiş.kutlarım.
zaralıeren
zaralıeren, @zaralieren
12.10.2009 12:16:33
beğeniyle okudum

yüreğin var olsun selamlarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL