Dünyadaki bütün insanlar, biri dışında aynı fikirde ve o tek kişi karşı fikirde olsa, o tek kişinin iktidarı ele geçirip tüm insanları susturma hakkı ne kadar yoksa, tüm insanların o tek kişiyi susturma hakkı da aynı derecede yoktur.. john stuart mill
me
mehmetustas

DENİZLER AŞIRI

Yorum

DENİZLER AŞIRI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1971

Okunma

DENİZLER AŞIRI

Sınır tanımayan acılarım var artık
Denizler aşırı umutlardan kalan geri
Gök kubbeye bakıp her tuttuğum yıldızı
Bir dilek bağlayıp uçurdum peşin sıra
Bu ambargolu hayatım aşka
Öyle çok zul geliyor ki
Bir ilmik sanırım bu nefessizliğime sebep
Kocaman haykırışlarım var artık
Öyle yalnız bir adamım ki
Gölgemden kaçamaklı, duvarlara dönük
Yazamadıklarım var
Kağıtlara uzakta kalan
Ne lanetler ne belalar dönüyor dilimden
Yutkunuyorum yutkunuyorum gitmiyor
Bu işkence bitmiyor...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Denizler aşırı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Denizler aşırı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DENİZLER AŞIRI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL