Herkez aşkımızı kıskansın Ve öyle bak ki tüm sevginle
Sensiz yaşamak bana haram olsun Ellerin ellerimde mutluluğum seninle olsun
Sema KAÇAR
Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Öyle tutki ellerimi senden başkası tutacak yer bulamasın.. Öyle girki kalbime kalbim seni yaşasın derin ve hissederek içtenlikle.. Öyle bakki gözlerime gözlerim konuşsun dil söz bulamasın kelimeler kifayetsiz kalırken göz anlatımda ideolojimiz olsun....Gül niyetiyle sundum bu dizeleri yazdırtan YÜREGİ ALKIŞLIYORUMMMM
OYLE BIR TUTKI ELIMI KIMSE BIZI AYIRMASIN OYLE DELICESINE SEVKI BENIM GIBI TUM YUREGINLE HERKES ASKIMISI KISKANSIN VE OYLE BAKKI TUM SEVGINLE SENSIZ YASAMAK BANA HARAM OLSUN GOZLERIN KALBIME ASKI KAZISIN. Ekleyen: Admin Tarih: 2007-05-18 09:40:51
Sevginin önünde ellerin bile hükmü geçmez bilirim.. Bilirim sevmenin ne olduğunu, bilirim yüreğinde ben olduğunu, bilirim güzelim ümidinin yok olduğunu, bilirim çünkü ben seni sevenim..
Sensiz yaşamak bana haram olsun Ellerin ellerimde mutluluğum seninle olsun ===================================
Ellerin sıcaklığı kalpten birleştirir, İki yüreği heyecanla titreştirir... Bu aşk ebedidir,ömür boyu güncelleştirir, Mutluluklar hep Dünyada,sevenlerin olsun...
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.