Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
nev-asi
nev-asi

Ilgaz misali........

Yorum

Ilgaz misali........

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1526

Okunma

Ilgaz misali........

Ilgaz misali........


Ah benim deli
Ferhat’ın ayarında yiğit gönlüm...

Kaplamış bir yanını pus
bir yanını kar
Ilgaz misali

Gelinciklerin açmış ama...
haberin var mı ???

27.4.2009 18:26

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ilgaz misali........ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ilgaz misali........ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ilgaz misali........ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mavi Gecem
Mavi Gecem, @mavigecem
24.6.2009 19:34:00
BU ŞİİR BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ 2 KELİMEYİ SAKLAMIŞ BU YÜZDEN BİTTİM BU MISRALARA,BİRİ GELİNCİK BİRİ ILGAZ.AH ILGAZ İNSAN AŞKINDAN ÖTE Bİ AŞK ORASI...TEBRİKLERRR
seloo42
seloo42, @seloo42
24.6.2009 16:04:52
yureğinize kaleminize sağlık.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL