Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
wustafa
wustafa

heceler geceler

Yorum

heceler geceler

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1249

Okunma

heceler geceler

heceler geceler

heceleri yutabılsem
koysam yukmumu
basarabılsem herkese karsı
ya hatır meselesı ya gonul
ezıle ezlıle
bu haldeyım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Heceler geceler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Heceler geceler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
heceler geceler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nar-ı Çiçek
Nar-ı Çiçek, @nar-icicek
12.7.2009 17:34:52
5 puan verdi
heceleri yutabılsem
koysam yukmumu
basarabılsem herkese karsı
ya hatır meselesı ya gonul
ezıle ezlıle
bu haldeyım ..

ezik yüeklerde ödüllendirilir yeterki sabirli olmasini bilelim..yüregin dert görmesin kardesim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL