Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
naimbey
naimbey

Kerem Gibi

Yorum

Kerem Gibi

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1341

Okunma

Kerem Gibi

Kerem Gibi

Bitmeden işkence, günler kararır;
Ağlarken hasretten ufuk ağarır;
Sorulmaz, bu nasıl alın yazısı,
Varmadan vuslata ölüm çağırır.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kerem gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kerem gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kerem Gibi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
tayfunege
tayfunege, @tayfunege
22.4.2009 17:16:37

Bitmeden işkence, günler kararır;
Ağlarken hasretten ufuk ağarır;
Sorulmaz, bu nasıl alın yazısı,
Varmadan vuslata ölüm çağırır...



Kutlarım,Güzel dizelerdi...Saygılarımla...
İhsan POLAT
İhsan POLAT, @ihsanpolat
22.4.2009 16:16:39
İNSANIN ARAYIŞI BİTMEZ DEĞERLİ DOST. ÖMÜR İSE BİTİCİDİR. AEO
Şahin Cahit Yanık
Şahin Cahit Yanık, @sahincahityanik
22.4.2009 15:26:27
DEĞERLİ USTAM


GÜZEL BİR KISA ŞİİR


SAYGILARIMLA
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL