Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
jakerdit
jakerdit

deniz

Yorum

deniz

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1213

Okunma

deniz

Ne üstündeki onlarca gemi
Ne sırtına batan
Binlerce iğnesi
Hiç biri incitmedi onu
şu üstüne
işeyen adam kadar.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Deniz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deniz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
deniz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
murat alpanik
murat alpanik, @muratalpanik
27.1.2009 22:46:48
Ya üstad şiirin çok güzeldi. Çok güldürdü beni.Şiir şairin raksı ise nasıl raks edecegini insan zamanla buluyor.Şiir tadında kalınız..
Durdu Şahinx
Durdu Şahinx, @durdusahin
27.1.2009 18:30:46


TEBRİKLER.

TEŞEKKÜRLER.

SAYGILAR.

SELAMLAR.




© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL