Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
ali rıza atasoy
ali rıza atasoy

DÖRTLÜKLER / SADDAM

Yorum

DÖRTLÜKLER / SADDAM

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1964

Okunma

DÖRTLÜKLER / SADDAM

DÖRTLÜKLER / SADDAM

-Saddam’ın Ardından-


Ne oyunlar oynandı şu dünya sahnesinde,
Yıldızlara uzandı usul usul bir adam.
Ve figüranlar gibi oynun son perdesinde,
Darağacında buldu hayallerini Saddam!


(Taşova, 30.12.2006)

Ali Rıza Atasoy

-----------------------------------------------------------

Irak’ın efsane lideri Saddam Hüseyin, 30.12.2006 tarihinde
04.55’de idam edildi.

R u b a i *

Zaman zaman bu dünyada bir adam kalkar,
Şişinerek şöyle:-İşte buradayım, der.
Kısa bir rüya boyunca sürer zaferi,
Ölüm gelmiş bile:-İşte buradayım, der.

Ömer Hayyam

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dörtlükler / saddam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dörtlükler / saddam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÖRTLÜKLER / SADDAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Rojda Kotan
Rojda Kotan, @rojdakotan
30.12.2008 23:55:40
Düşünmüyoruz değil mi hiç ölümü?Hiç gitmeyecek gibi yaşıyoruz değil mi?Tebrik ediyorum çok güzel iki dörtlüktü.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL