Garip bir infilak, son adresimde. Serzenişler kaldı boğuk sesimde. Bakmaya korktuğum birkaç resimde, Kim bilir kaç defa soldu ayrılık.
Adı şiirime mevzu olan yar. Bir bak sana nasıl iştiyakım var. Olmazdım belki de böyle bîkarar. Fakat bu kez başka oldu ayrılık.
Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
@@@ BAŞKENT ŞAİRİ ... AHMET TURANOĞLU @@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
=== Y A R I Ş M A D A V E T İ Y E S İ ===
BU YIL MUTLU-UMUTLU ; SAYFANIZ BEREKETLİ, İLHAMINIZ MAVİLİK , YORUMLAR ALKIŞ OLSUN... "HECEYE GÖNÜL VEREN" YARIŞMAYA DAVETLİ ! BU AY "AYIN HECESİ" : TEMASI DA "K I Ş" OLSUN .
Garip bir infilak, son adresimde. Serzenişler kaldı boğuk sesimde. Bakmaya korktuğum birkaç resimde, Kim bilir kaç defa soldu ayrılık.
Adı şiirime mevzu olan yar. Bir bak sana nasıl iştiyakım var. Olmazdım belki de böyle bîkarar. Fakat bu kez başka oldu ayrılık.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
HECENİN SANCAĞINI BİR BASAMAK DAHA YÜKSELTEREK HERKESİN GÖREBİLECEĞİ BURÇLARA TAKMIŞSIN. AYRILIĞI KİMİ ZAMAN KİŞİLEŞTİREREK , KİMİ ZAMAN KENDİNİZLE ÖZDEŞLEŞTİREREK SESLERE AKMIŞSINIZ.
HECENİN EN AKICI KALIBI OLAN 6+5 = 11'LİK DURAKLI KALIBINI PÜRÜZSÜZ KULLANMIŞSINIZ. KAFİYE VE REDİFLERDE TEKRARA DÜŞMEDEN "TAM KAFİYE" Yİ BAŞARIYLA UYGULAMIŞSINIZ. "BATI TARZI GÜZELLEME" TÜRÜNE DERS OLABİLECEK NİTELİKTE KOŞMA TARZINI GÖZE VE KULAĞA HOŞ GELEBİLECEK MÜKEMMELLİKTE SUNMUŞSUNUZ. İSTANBUL TÜRKÇESİNİ HALK DİLİNDEN KOPARMADAN VE GEREKSİZ - YERSİZ - YABANCI SÖZCÜK KULLANMADAN ŞİİR DİLİNİ BÜTÜN KIVRAKLIĞIYLA DİZELERE TESPİH GİBİ DİZMİŞSİNİZ. ÖZGÜN BİR İFADE TARZIYLA ŞİİRİN TEMASINI ÖZELDEN ALIP TOPLUMSALIN MERKEZİNE TAŞIYARAK OKUYUCULARIN RUHLARINA AYNALIK YAPMAYI BAŞARMIŞSINIZ... :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
DAHA NE OLSUN...GİRİŞ DİZESİNE ŞİİRİN MÜKEMMELLİĞİNE YAKIŞIR BİR TEMEL ATABİLİRSENİZ ŞEKİLDE ÜÇ DÖRTLÜK ŞİİR;MANADA DÖRT DÖRTLÜK BİR ŞİİR OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.TEBRİK EDİ-YORUM.
Adı şiirime mevzu olan yar. Bir bak sana nasıl iştiyakım var. Olmazdım belki de böyle bîkarar. Fakat bu kez başka oldu ayrılık.
ayrılık bu adı gibi , nifak gibi ,acı bu kor gibi , acıtır içimi ...her andığında ,boğazıma düğüm saplanır çıkaramazzsın adının devamını ağzından....adı batsın dersin.sonunda sığmaz içine haykırışlarım.ya bu haykırış içime vurucak ;ya da avazım çıktığı kadar bağıracağım kağıtlara göz yaşlarım kağıtlara delil olucak ,şiirler haykırışlarıma yoldaş olucak.sende şairem kağıtlara haykır nefretini,özlemini,sevincini,herşeyini........şiirler ruhun dingisidir.saygı vesevgilerimi sunar.şiirlerinin devamını dilerim.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Ne paylaşacaksınız?
Şiir, yazı, kitap ya da ileti için hızlıca ilgili alana geçin.