Her çocuk sanatçıdır. mühim olan büyüyünce de öyle kalabilmektir. pablo picasso
Kanaryamfenerli
Kanaryamfenerli

YETMİŞBEŞTEKİ PENDİK SELİ

Yorum

YETMİŞBEŞTEKİ PENDİK SELİ

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

30

Okunma

YETMİŞBEŞTEKİ PENDİK SELİ

YETMİŞBEŞTEKİ PENDİK SELİ

YETMİŞBEŞTEKİ PENDİK SELİ

Çabuk,çabuk çoçukları götür.
Babam,kardeşimle ikimizi kuçaklamıştı
Çoraplarım ıslak,hala yağıyor
Komşunun merdivenlerden yukarı çıktık

Bu kadar su nerden geldiki
Yukardan ytong tarafından,dörtyoldan
Dereler taşmış,caddeler su içinde
Bizim evin içinde boyumuzca iz vardı duvarda

Bindokuzyüz yetmişbeş pendik seli bu
Bozüyükten akrabalar gelmiş,bizim evde
Ev rutubetliydi zaten,üstünede bu sel
Herkezin elinde bez ve kova

Çarşıdaki camiyi bile su basmış diyorlar
Bu kadar eşya nasıl temizlenip,kurulancak
Okula başlıyacaktık seviniyordum
Annanemde fırçalıyor tahtaları

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yetmişbeşteki pendik seli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yetmişbeşteki pendik seli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YETMİŞBEŞTEKİ PENDİK SELİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL