Bir deliyle başederken, yapılacak en mantıklı şey normal rolü yapmak. hermann hesse
Ez
Ezom-

Gel sevdigim.

Yorum

Gel sevdigim.

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

46

Okunma

Gel sevdigim.

Gel Sevdiğim
Adını arıyorum satır aralarında,
bulunca sana kavuşmuş gibi bir heyecan sarıyor..
Ve seninle konuşmaya başlıyorum;
biliyormusun sevdiğim buralara yağmur yağıyor.yer gök gri renkler anlamını yitirmiş.
Yüreğimin isyanı göklere ulaşmış,şimdi gökler bile ağlıyor halime.
gözyaşlarım yağmura karışmış.
Canımı acıtan bir sessizlik etrafımda sensizlik…kokunu getirmiyor sevdiğim..
.içimdeki sessiz çığlığı dünyaya haykırsam depremler olur topraklar kayar yerinden,şimşekler çakar yakarcasına.
içimde tutsam paramparça olurum..
Yüreğimi sevdanla,hayallerimle duygularımla gömdüm sevdiğim,
arada bir mezarıma gel,
gel ki toprağıma dokunan ellerin gözyaşımı silsin…
Gel ki sevdam ölümsüz olsun.
Gel ki Huzur’m sonsuz olsun…
17.8.2026

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gel sevdigim. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel sevdigim. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gel sevdigim. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
bllekz89
bllekz89, @bllekz89
22.8.2026 13:35:24
5 puan verdi
Umarım döner gidenler ve son bulur Vuslat. Tebrik ederim elinize sağlık
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL