Her doğan çocuk, tanrı'nın insanoğlundan hala umut kesmediği mesajını getirir. sir rabindranath tagore
bedidofna
bedidofna

Koşar Adım

Yorum

Koşar Adım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

12

Okunma

Koşar Adım

Adın anıldı buralar soğudu
(Ooo buz)
Niyeti bozdu hüsnü kuruntular
Kalmadı, seni seven de yoğudu
(Yaraya tuz)
Güncel maskesiyle bir tarantula

Nakarat:

Döndün
Özüne, bir gözün açık kalmış
Öncesinde tanımadım
Senden beklentisi olmayıp
Hatadan kaçıyorum koşar adım

Şüphem yok için dışından koyudur
(Huyudur)
Akıl odalarında var karartılar
Batı merakını kıran doğudur
(Dişlerini yeni bilemiş)
Kibir abidesi bir Drakula


Bozamam ağzımı kaçar tadım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Koşar adım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Koşar adım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Koşar Adım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL