Kendi geleceğimizi kendimiz hazırlar, sonra da kader deriz. disraeli
Yiğit Metin Sevindik
Yiğit Metin Sevindik

BIR AVUÇ GÜNEŞ

Yorum

BIR AVUÇ GÜNEŞ

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

44

Okunma

BIR AVUÇ GÜNEŞ



Bir avuç güneşi sakladık avuçlarımızda,
Zulme ve zindanlara inat yürüdük yan yana.
Her düşen filizin ardından yeni umutlar yeşerdi,
Sabah, en çok direnenlerin ufkunda uyandı.

Gün gelecek,
Susturulan türkülerimizi söyleyecek sokaklar.
Çocuklar özgür uyanacak sabahlara.
Yaralarımızla, düşlerimizle, sevdamızla
Düşlediğimiz yerden yeniden doğacak güneş
Ve hayat gülümseyecek yarınlara.

Yiğit Metin Sevindik

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bır avuç güneş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bır avuç güneş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BIR AVUÇ GÜNEŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Tülay Aslan
Tülay Aslan, @tulayaslan
8.8.2026 01:10:58
5 puan verdi
Güzel şiiri ve şairimi kutluyorum Kaleminize bereket İlhaminiz bol olsun Tebrikler Selam sevgiler.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL