Aşk köprü kurmaktır. insanlar köprü kuracaklarına, duvar ördükleri için yalnız kalırlar. newton
Tahsin emek
Tahsin emek

Seni gördüm

Yorum

Seni gördüm

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

35

Okunma

Seni gördüm

Seni gördüm

Dün gece seni ben gördüm rüyamda!
Bir ay gibi duruyordun karşımda!
Uzandım ellerim sardı bedenin!
Uyandım Yüreğim çok çarptığında!

Oturup düşündüm yine seni ben!
Bir an bile çıkmıyorsun içimden!
Bu nasıl aşk ya Rabbim sordum Tanrım!
Sana bağlanmışım canı gönülden!

Sabahı eyledim uyku tutmadı!
Hatıralar gözlerimde canlandı!
Meğer ki çok sevmiş yüreğim seni!
Bunu da gönlüme Bir sır sakladı!

Seviyorum seni ey ahu peri!
Seviyorum ilk gördüğüm o günden beri!
Gönlüm sarayında hep sen yaşarsın!
Aşığım sana ben ilk günden beri!

Hatırlıyor musun bilmem o günü?
Sarıp yanağından o öptüğümü!
Sımsıcak sarmıştın beni sen orada!
İlk defa gördüm ben o güzel günü!

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Seni gördüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni gördüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni gördüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL