Savaş, bir para israfıdır... hayatın kazançlarını silip süpürür. eugene o’neill
Yakamoz_Işığı
Yakamoz_Işığı

Kalmayan

Yorum

Kalmayan

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

25

Okunma

Kalmayan

Kalmayan

Sen beni hiç sevmemişsin,
gönlünde beslememişsin.
Aşka kıymet vermemişsin,
gittiğin gibi gel bitsin..

Senden başka bilmemişim,
hem öksüz hem yetimmişim.
Kaç mevsimdir güneşsizim,
gittiğin gibi gel bitsin..

Ben Fırat sen Dicle’ymişsin,
ben seven, sen gülenmişsin.
Uykusuz geceler için,
gittiğin gibi kal bitsin..

Gittiğin gibi kal...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kalmayan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalmayan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kalmayan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL