Eğer son birkaç yılda önemli bir fikrinizi değiştirip yenisini edinemediyseniz hemen nabzınızı kontrol edin.ölmüş olabilirsiniz.. g.burgess
Fehme
Fehme

Mahzenimde Saklı

Yorum

Mahzenimde Saklı

( 2 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

127

Okunma

Mahzenimde Saklı

Mahzenimde Saklı

Gecelerimde son bulur baharlarım.
Göğsümdeki sancıyı erteletirim sabaha,
Bir yangın, bir fırtına yeri bu meydan...
Susmak bilmez dilim, ahları döver bedenin çılgınlığında. 

Ruhum saklı sokak lambalarında,
Bulursun gözlerimi ışıklarında.
Bir ışık vurur gecenin karanlığında ruhuma, Zehir olur akarım hüznüme. 

Bir gece semasında vurulur yangınım tekrar tekrar
Elimi uzattım matemin koynuna.
Hüznün hangi tarafına saklanır gözyaşlarım
Hangi gecenin ışığıyla yaşam bulur ruhum, Bilmem.
Ama geceleri getiren saatlerle uyumak dileğim...

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Mahzenimde saklı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mahzenimde saklı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mahzenimde Saklı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ASIKLUZUMSUZ
ASIKLUZUMSUZ, @asikluzumsuz
5.7.2026 11:02:35
5 puan verdi
Güzel bir eser, her zaman ki tat ve deminde değerli kalemden
Bizde okuyor ve kutluyoruz bu güzel şiiri, yalansız ve riyasız
Gönlün abat olsun, huzur dolsun, tüm şiirlerin benzersiz olsun
Şiirle kal, sevgiyle kal, sağlıkla kal vede hoça kal
Etkili Yorum
YEŞİLIRMAK
YEŞİLIRMAK, @yesilirmak1
5.7.2026 02:51:40
5 puan verdi
Gecenin en koyu yerinden kopup gelmiş, kelime kelime ruhun dehlizlerine sızan çok güçlü ve sarsıcı bir şiir bu. Kalemine, yüreğine sağlık.
​Dizelerindeki o her şeyi biriktirip sabaha erteleme çabası, içindeki fırtınayı susturamayan o isyan ve aynı zamanda her şeyden yorulup sadece "uyumak" isteyen o teslimiyet duygusu o kadar tanıdık ki... İnsan bazen en büyük yangınlarını en sessiz sokak lambalarının altında, kimse görmezken yaşar.
​"Her nerede olursan ol, bil ki ruhum hâlâ ruhuna yakın" diyen bir fısıltının, aradan zaman geçse de geceleri nasıl bir sızıya, nasıl bir iç döküşe dönüştüğünü gösteriyor bu mısralar. Öfkesiz, pişmanlıksız ama matemin tam koynunda bir özlem...
​Gözyaşlarının saklandığı o hüzünlü taraf neresidir bilinmez ama yazdıkça o yangının yükünün biraz olsun hafiflemesini, o beklediğin huzurlu uykuların tez vakitte gecelerine uğramasını dilerim. Ruhun hep o naif ve temiz kalbini koruyarak ışığını bulsun.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL